Njoftim i OST për abonentët Gjirokastër, 18 mars kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të OST në nënstacionin Grapsh, në datën 18 mars do të stakohet energjia elektrike gjatë intervalit kohor 08:00-16:00.
Pa energji do të mbeten këto zona në Gjirokastër: Sektori Nepravishtë, Drino, Labovë, Suhë, Komunat Zagorie dhe Polican, Derviçan, Fshati Grapsh, Zona Rëza e Zezë, Komuna Dropulli i Poshtëm, Komuna Dropulli i Sipërm.