Rikonstruksioni i kabinave, 7 gusht kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Njoftim për abonentët Tiranë

Stakim i datës 7 gusht
Për shkak të punimeve për rikonstruksionin e kabinave, në datën 7 gusht do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë

09:00- 09:30
rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Gjon Buzuku”

10:00 -10:30
rruga “Ferit Xhajko”, rruga “Memo Meto”

11:00- 11:30

rruga “5 Maji”

12:00 -12:30
rruga “Ferit Xhajko”, rruga e Dibrës

09:00 deri 15:00
Zona midis rrugës “Fortuzi” dhe rrugës “Maliq Muço”, zona midis rrugës |Vëllezërit Manastirli” dhe rrugës “Muhamet Gjollesha”,