Regjistri i kėrkesave dhe ankesave
Operatori i Shpėrndarjes sė Energjisė Elektrike OSHEE SH.a.
Nr Rendor Data e regjistrimit tė kėrkesės Objekti Data e kthimit tė pėrgjigjes Statusi i kėrkesės Tarifa
1 13.02.2015 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 26.02.2015   Nuk ka
    Plotėsim dokumentacioni 14.04.2015 Pėrfunduar Nuk ka
2 22.04.2015 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 06.05.2015   Nuk ka
    Plotėsim dokumentacioni 24.06.2015 Pėrfunduar Nuk ka
3 13.01.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 36.02.2016 Pėrfunduar Nuk ka
4 28.01.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 04.02.2016 Pėrfunduar Nuk ka
5 09.03.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 29.03.2016 Pėrfunduar Nuk ka
6 01.11.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 14.11.2016 Pėrfunduar Nuk ka
7 04.11.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe dokumentacion 18.11.2016 Pėrfunduar Nuk ka
8 18.11.2016 Kėrkesė pėr informacion 24.11.2016 Pėrfunduar Nuk ka
9 01.12.2016 Kėrkesė pėr informacion 07.12.2016 Pėrfunduar Nuk ka
10 10.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 10.01.2017 Pėrfunduar Nuk ka
11 10.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 16.01.2017 Pėrfunduar Nuk ka
12 16.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 25.01.2017 Pėrfunduar Nuk ka
13 17.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 18.01.2017 Pėrfunduar Nuk ka
14 19.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 19.01.2017 Pėrfunduar Nuk ka
15 09.02.2017 Kėrkesė pėr informacion 09.02.2017 Pėrfunduar Nuk ka
16 21.02.2017 Kėrkesė pėr informacion 01.03.2017 Pėrfunduar Nuk ka
17 30.03.2017 Kėrkesė pėr informacion dhe dokumentacion 13.04.2017 Pėrfunduar Nuk ka
18 02.05.2017 Kėrkesė pėr informacion 02.05.2017 Pėrfunduar Nuk ka
19 16.05.2017 Kėrkesė pėr informacion 18.05.2017 Pėrfunduar Nuk ka
20 19.06.2017 Kėrkesė pėr informacion 20.06.2017 Pėrfunduar Nuk ka
21 24.07.2017 Kėrkesė pėr informacion 26.07.2017 Pėrfunduar Nuk ka
22 13.07.2017 Kėrkesė pėr informacion 27.07.2017 Pėrfunduar Nuk ka
23 31.07.2017 Kėrkesė pėr informacion 10.08.2017 Pėrfunduar Nuk ka
24 22.08.2017 Kėrkesė pėr informacion 22.08.2017 Pėrfunduar Nuk ka
25 16.08.2017 Kėrkesė pėr informacion 04.09.2017 Pėrfunduar Nuk ka
26 29.08.2017 Kėrkesė pėr informacion 04.09.2017 Pėrfunduar Nuk ka
27 11.09.2017 Kėrkesė pėr informacion 18.09.2017 Pėrfunduar Nuk ka
29 14.09.2017 Kėrkesė pėr informacion 27.09.2017 Pėrfunduar Nuk ka
30 29.09.2017 Kėrkesė pėr informacion 13.10.2017 Pėrfunduar Nuk ka
31 12.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 12.10.2017 Pėrfunduar Nuk ka
32 04.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 13.10.2017 Pėrfunduar Nuk ka
33 23.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 23.10.2017 Pėrfunduar  Nuk ka
34 28.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 30.10.2017 Pėrfunduar Nuk ka
35 31.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 31.10.2017 Pėrfunduar Nuk ka
36 06.11.2017 Kėrkesė pėr informacion 13.11.2017 Pėrfunduar Nuk ka
37 16.11.2017 Kėrkesė pėr informacion 16.11.2017 Pėrfunduar Nuk ka
38 22.11.2017 Kėrkesė pėr informacion 05.12.2017 Pėrfunduar Nuk ka
39 21.12.2017 Kėrkesė pėr informacion 22.12.2017 Pėrfunduar Nuk ka
40 17.01.2018 Kėrkesė pėr informacion 18.01.2018 Pėrfunduar Nuk ka
41 23.01.2018 Kėrkesė pėr informacion 24.01.2018 Pėrfunduar Nuk ka
42 24.01.2018 Kėrkesė pėr informacion 24.01.2018 Pėrfunduar Nuk ka
43 01.02.2018 Kėrkesė pėr informacion 02.02.2018 Pėrfunduar Nuk ka
44 11.01.2018 Kėrkesė pėr informacion 01.02.2018 Pėrfunduar Nuk ka
45 12.02.2018 Kėrkesė pėr informacion 12.02.2018 Pėrfunduar Nuk ka
46 06.03.2018 Kėrkesė pėr informacion dhe dokumentacion 09.03.2018 Pėrfunduar Nuk ka
47 22.03.2018 Kėrkesė pėr informacion 23.03.2018 Pėrfunduar Nuk ka
48 10.04.2018 Kėrkesė pėr informacion 10.04.2018 Pėrfunduar Nuk ka
49 27.04.2018 Kėrkesė pėr informacion 30.04.2018 Pėrfunduar Nuk ka
50 14.05.2018 Kėrkesė pėr informacion 14.05.2018 Pėrfunduar Nuk ka
51 31.05.2018 Kėrkesė pėr informacion 31.05.2018 Pėrfunduar Nuk ka
52 25.05.2018 Kėrkesė pėr informacion 31.05.2018 Pėrfunduar Nuk ka
53 10.07.2018 Kėrkesė pėr informacion 11.07.2018 Pėrfunduar Nuk ka
54 02.08.2018 Kėrkesė pėr informacion 08.08.2018 Pėrfunduar Nuk ka
55 29.08.2018 Kėrkesė pėr informacion 11.09.2018 Pėrfunduar Nuk ka
56 17.09.2018 Kėrkesė pėr informacion 25.09.2018 Pėrfunduar Nuk ka
57 26.10.2018 Kėrkesė pėr informacion 26.10.2018 Pėrfunduar Nuk ka