Portali i Punësimit të OSHEE sh.a.

     
Data e fillimit te njoftimit 
Nga: 
Deri:
Zgjidhni profesionin: 
Nr.ProfesioniEmri i ndermarrjesQytetiNjesia administrativeSasia VLPData e fillimit te njoftimitData e mbarimit te njoftimit Mundesitë  
1 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Durrës Durrës 5 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
2 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Shijak Shijak 1 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
3 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Kavaje Kavaje 1 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
4 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Kruje Kruje 1 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
5 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Fier Fier 5 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
6 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Patos Patos 2 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
7 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Ballsh Ballsh 2 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
8 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Korçe Korçe 7 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
9 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Pogradec Pogradec 2 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
10 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Bilisht Bilisht 3 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin
11 2142.02 - Inxhinier elektrik ne transportin dhe shperndarjen e energjise Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Kolonjë Kolonjë 2 14/01/2019 00:00:00 31/03/2019 00:00:00
Hap Profilin