Portali i Punësimit të OSHEE sh.a.

     
Data e fillimit te njoftimit 
Nga: 
Deri:
Zgjidhni profesionin: 
Nr.ProfesioniEmri i ndermarrjesQytetiNjesia administrativeSasia VLPData e fillimit te njoftimitData e mbarimit te njoftimit Mundesitë  
67 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Gjirokaster Libohove 1 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
68 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Gjirokaster Permet 1 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
69 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Burrel Burrel 2 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
70 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Burrel Bulqize 4 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
71 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Burrel Klos 2 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
72 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Shkoder Vau Dejes 2 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
73 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Shkoder Puke 3 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
74 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Shkoder Koplik 2 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
75 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Shkoder Lac 2 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
76 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Kukes Kukes 2 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin
77 2142.02 - Inxhinier elektrik në transportin dhe shpërndarjen e energjisë Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike sh.a. Kukes Tropoje 1 27/04/2016 00:00:00 30/05/2016 00:00:00
Hap Profilin