Aksionet në rajonin Shkodër, përgjysmohen humbjet!

1
Kontrollet e ditëve të fundit në rajonin e Shkodrës, të përqendruara kryesisht në rrethina të Lezhës, etj, ka konstatuar një numër të

konsiderueshëm abonentësh që abuzonin me energjinë elektrike, duke e vjedhur atë përmes lidhjeve të paligjshme.

Edhe pse i konsideruar nga kreu i OSHEE-së, z.Adrian Çela, një aksion rutinë, në fakt, kontrollet e vazhdueshme në javën e fundit, midis

punonjësve të kompanisë së shpërndarjes dhe forcave të policisë ka nxjerrë “zbuluar” rreth 30 abonentë, të cilët janë shoqëruar në

komisariat.

Prangave nuk u kanë shpëtuar as punonjësve të OSHEE, nga ku rezulton se 5 persona (Fatmir Selvija, Edmond Lishi, Aleksandër Rroku, Vital

Marku dhe Zef Marku,) kanë abuzuar me detyrën, duke sjellë dëme për kompaninë.

Abonentë të shoqëruar nga policia në 3 ditët e fundit, mes tyre edhe subjekte private, për vjedhje të energjisë, janë:

Sadik H., Shyqyri B., Ylber S., Fahri T., Pal Zef M., Mir dhe Luigj V.,Berhan Gj., Lirie D., Shkëlqim T., Martin P., Abedin L., Gjergj P., Ndue

D., Ndrec Q., Zeqir R., Shkurt M., Mark Ç., Ndoc M. dhe Pal H.

Të dhënat tregojnë se humbjet pas këtyre kontrolleve në zona të ndryshme, janë gati përgjysmuar, ndërsa drejtuesit e OSHEE janë të vendosur të vijojnë aksionin për të mos toleruar askënd.