Defekt në n.stacionin Suc, pa energji disa zona në Burrel

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se si pasojë e një defekti të ndodhur sot në orën 15.06, në nstacionin e Sucit kanë mbetur pa energji disa zona në Burrel.
Grupet e avarisë së OSHEE, janë në terren dhe po punojnë për rikthimin sa më shpejt të energjisë tek të gjithë abonentët.
Zonat pa energji janë: Suç, Posum, Baterr e Vogel,
Ceruje, Kujtim, Patin, Shahinaj, Gurre e Madhe, Gurre e Vogel, Dom, Mishter, Komuna Lis, Impianti Klos, Karburanti Suç, Klos, Ceruje,Patin,Fulqet,BelUnjate,Bejn,Dars,Fullqet(Kom.Klos); Guri I Bardhe, Xiberr Hane, Xiberr Murrize, Shkalle (Kom. Xiberr ), Kurdari, Suç, Kurqelaj, Zenisht,Lis,Gjalish,Vinjoll,Vig (Kom.Lis).