Të nderuar abonentë


Në këtë portal ju japim mundësinë që ju të denonconi çdo rast korruptiv, sjellje jo etike dhe çdo mos korrektësi të punonjësve tanë si edhe rastet e vjedhjes së energjisë nga abonentët.


Ju mund të plotesoni formën e mëposhtme ose mund të përdorni dhe kanalet alternative për të denoncuar rastet korruptive si më poshtë :


Call center
04 22 74 141 (ora 07:00 - 23:00)


Adresat elektronike
ankesajuaj@oshee.al
kujdesi_abonentit@oshee.al


Aplikacioni OSHEE Mobile (rubrika Denonco)Plotësoni të dhënat tuaja CAPTCHA
Ju lutem plotësoni karakteret si në figurë.