Në nënstacionin e Gjirokastrës ku OSHEE ka investuar për fuqizimin e tij ashtu sikurse për ndërtimin e rrjetit të ri 20 kV për gjithë qytetin

Inspektimi i investimeve të rimëkëmbjes energjetike në zonën e Golemit

Inaugurimi i ambjenteve të reja të Drejtorisë Rajonale të OSHEE Tiranë

Gjatë inspektimit të investimit për vënien në punë të Nënstacionit të Bushatit

Punonjës të OSHEE, gjatë ndërhyrjes për riparimin e defekteve të shkaktuara nga moti i keq në zonat Pukë, Tropojë dhe Qafë Morinë

Situata e shkaktuar nga dalja nga shtrati e lumit Vjosë

Prezantimi i treguesve të performacës për vitin 2017

Investimet në rrjetin Elektrik në qarkun e Lezhës

Me familjen e Sabri Vlingës në Kryeministri

Menaxhimi në terren i situatës të jashtëzakonshme të motit nga elektriçistët e OSHEE

Vizita e ministrit Gjiknuri në sportelet e OSHEE në Dibër

Nis testimi i punonjësve të terrenit dhe qendrave të kujdesit ndaj klientit në drejtorinë rajonale Tiranë

Në zyrat e Kujdesit ndaj Klientit të Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë Elektrike në Korçë

Investimet në zonën e Laprakës

Investimet në zonën e Jugut (Radhimë-Orikum-Dhërmi-Himarë)

Investimet në zonën e Lezhës

Takim me përfituesit e skemave lehtësuese të pagesës së energjisë elektrike

Marrëveshja me Ministrinë e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë për praktikat e punës

Përfundimi i nënstacionit të Selitës

Ndihmë fëmijëve në nevojë të punonjësve të OSHEE për festat e fundvitit

Analiza e 11-mujorit 2016

Prezantimi i Aplikacionit OSHEE Mobile

Punimet në nënstacionin e Selitës

Prezantimi i PDA të reja që printojnë faturën në çast

Inspektimi i punimeve në fiderin 334

Investimet në Bulqizë

Përurimi i Zyrave të Kujdesit ndaj Klientit në Durrës

Përurimi i Zyrave të Kujdesit ndaj Klientit në Tiranë

Instalimi i Matesave dhe Inspektimi i Investimeve në Elbasan

Rrjeti i ri 20kV në Fier

Oshee Asistohet nga USAID

Investimi në rrjetin e shpërndarjes në Spitalle

 

Panairi i punës 2016

 

Gjate inspektimit të investimeve rrënjësore në zonën Paskuqan-Babrru

 

Drejtoria e Tirana 1, OSHEE para dhe pas investimit

 

Oshee nis investimet për rrjetin energjitik në zonën e Selitës

Gjiknuri-Çela inaugurojnë përfundimin e rrjetit 20 kV në zonën e ish-NSHRK

Administratori i OSHEE, Z. Adrian Çela gjatë shpërndarjes së dhuratave për fëmijët e Shtëpisë së Foshnjës Shkodër me rastin e festave.

Inspektimi i linjës së re 20kV në Sarandë

Duke ndjekur punimet për rimëkëmbjen e rrjetit energjetik në Paskuqan, Babrru e Bathore.

Faturat dhe Ankesat, OSHEE promovon sistemin e vetshërbimit online

Prezantimi i projekteve “Smart” nga ana e OSHEE ne konferencen SmartCity

Investimet në rrjetin 20kV në qytetin e Fierit

Investimet në Shëngjin dhe Lezhë pas 30 vjetësh

Panairi EXPO TIRANA, Konferenca mbi Energjinë, dhe prezantimi i sportelit elektronik

Investimet në Qytetin Studenti pas më shume se 12 vjetësh

Nga konferenca e 1-vjetorit të aksionit për Rimëkëmbje Energjetike

OSHEE nis planin e investimeve në Tiranë

Përfundimi i punimeve për nënstacionin e ri 110/20 kV në qëndër të Tiranës

Fillon puna për ndërtimin e nënstacionit të ri elektrik në Çorovodë

Investimet në zonën e Shkozetit

Panairi i Punës 2015

Nënshkrimi i marrëveshjes me Universitetin Politeknik të Tiranës.

Gjatë fazës së parë të testimit të 200 kandidatëve për teknik.

Vizita në Qytetin e Laçit

Inspektimi në qytetin e Korçës.

Inspektimi në Nënstacionin e Kombinatit

Vizita në zonat e përmbytura

Konferenca mbi rimëkëmbjen Energjetike 11 Shkurt.

Gjatë aktivitetit në ambjentet e Qendrës nr.4 të Formimit Profesional, ku u firmos marrëveshja ndërmjet administratorit të OSHEE, z.Adrian Çela dhe ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Risnisë, z.Erjon Veliaj, për praktikat profesionale në sektorin e energjisë elektrike

Emergjenca në zonën e Juglindjes