Investimet në nstacionin Fushë Kuqe, kufizime energjie në disa zona në Burrel e Shkodër

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se nesër në datën 25 janar, nga ora 08:00-16:00 do të kryhen punime në nstacionin Fushë-Kuqe për fuqizimin e këtij nstacioni dhe rritjen e cilësisë së furnizimit me energji për abonentët.
Zonat pa energji në Burrel: Fushë Kuqe Qendër, Kisha- Gurrëz, Privat, Tufzimi, Patok, Ujësjellësi Fushë-Kuqe, Qendër F-Kuqe, Plazh-Patok, Kisha katolike, Komplekse, Qendra 1, Mirditori 1+2, Firme Betoni

Zona pa energji në Shkodër: Rrile, Grykë Lumi, Barbullojë, Gajush, Shenkoll, Tale, Burgu Shkollë, Hidrovoret Droje, Tale.