Investimet në rrjet, kufizime energjie në disa zona në Vlorë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve që po kryhen për investimet në rrjetin elektrik të qytetit Vlorë, sot në datën 24 janar, nga ora 13:00 deri në orën 14:30 do të ketë stakim të energjisë në nstacionin Vlora 2.
Pa energji gjatë këtij intervali kohe do të jenë disa lagje të qytetit dhe institucione: lagjia “10 Korriku”, “Hajro Cakërre”,
“29 Nëntori”, Prefektura , Kinoteatri , Gjykata e Rrethit Vlorë, qendra Studentore , Ambulanca Qendrore , Prokuroria