Investimet për fuqizimin e n/stacionit Lezhë, kufizime energjie në datat 26-27 janar

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike , OSHEE, njofton se për shkak të investimeve që po kryhen për fuqizimin e nstacionit Lezhë dhe ndërtimin e 3 fiderave të rinj, do të ketë stakim të energjisë në datat 26-27 janar.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor, 08:00-15:00.
Data 26 janar, pa energji do të jenë këto zona: Lagjia Skenderbeg, lagjia Frutore, qytet Lezhë, Shëngjin, Kune, Kodërmarlekaj, fabrika Eurofish, Lagjia Shaljan, Rrëzë Mali, Grykëzezë, Shehër, Malsi, Grykë Manati, Ishull Shëngjin, Ishull Lezhë, Vain, Merqi, Rraboshtë, Piraj, Kallmet, Blinisht, Fishtë, Troshan, Krajn, SMT, lagjia Ish bonifikimi (qytet Lezhe), Ishull Lezhë, Barbullojë, Hidrovori Balldre, Ujësjellësi Lezhë.
Datë 27 janar, pa energji do të jenë këto zona: Bashkia Lezhe; Lagjia Skenderbeg, Beslidhja, Lagjia Spitalit, Bashkia, Spitali Rajonal, Prokuroria, Telekomi), Policia, Lagjia Beslidhja pallati 13 katsh, Fshatrat: Borizane, Gajush, Manati, Pllane Tresh,
Zejmen, Lagja: Gurrabegut, Balldre, Dajç, Gjader, Kakarriq, Mape, Torovice, Grash, Mabe, Dragushe, Gocaj, Ish Komuna Shengjin dhe Zona Turistike, Rana e hedhme.