Investimet publike rrugore, kufizime energjie në disa zona në Burrel

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve për investimet në infrastrukturën rrugore nga bashkia Mirditë, është kërkuar stakimi i energjisë nga ora 10:00-13:00 në disa zona në Burrel: Bashkia Rrëshen (Spitali dhe policia),
Fshatrat : Ndërfushaz, Shtanë, Kalanjan, Gëziq, Kodër Rrëshen, Ndërfan, Tarazh, Mollaj, Trojzë, Prosek, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtrezë, Qafvorrëz, Bukmirë, Shtuf, Kaçinar, Arrëz, Kuzhnën, Ungrej, Fregen, Kalur, Kalivac, Kashnjet, Gjobardhaj, Simon, Karricaj, Shpërdhazë, Lagjet: Qendër, SMT, dhe Ujësjellësi.