Moti i keq, 3 fidera në vend pa energji, vijon puna për riparimin e avarive

Informacioni i ores 14:00

Numri i fiderave pa energji ne mbare vendin 3

Zonat qe jane pa energji:

Rajoni Tirane: Ibes, si dhe vazhdojne punimet per riparimin e kabellit me difekt ne segmentin N/St – Pallat I sportit , fideri nr 18 N/St Tirana 1, zona qe ka mbetur pa energji eshte: Pallati Sportit Allan Rrusi, Pallatet prane karburant Kastratit tek Zogu I Zi, Rr. Artan Lenja, Zona prane ish fushes se aviacionit.
Rajoni Durres: Rr unazes.
Rajoni Kukës: Pjeserisht: Mal Zi,

Zonat ne te cilat eshte rikthyer energjia

Rajoni Kukës: abonentet e zones Lekbibaj furnizohen aktualisht nga Hec-Lekbibaj

Rajoni Fier: Lagjet:Kongresi permetit,liri/Qytet Fier abonentet u furnizuan ne sistem unaze nga fideri nr 6 N/St Fieri I Ri.
Rajoni Shkoder: Hajmel/Shkoder
Nga grupet e terrenit te OSHEE-se po punohet per riparimin e difekteve ne kohe sa me te shpejte ne te gjithe vendin.

N/St Ibe eshte jashte pune , jane shfaqur problem ne transformatoret e tensionit 10 kV . Pa energji ka mbetur N/St Ibe .
Te gjithe fiderat qe furnizojne me energji elektrike Hidrovoret jane ne pune
e gjithe fiderat qe furnizojne spitalet dhe institucionet e rendesise se vecante jane ne pune \

informacioni i ores 16:00

nr i fidrave pa tension 2

Zonat qe jane pa energji aktualisht:

Rajoni Tirane: Aktualisht po punohet per riparimin e difektit ne N/St Ibe N/St Ibes, si dhe vazhdojne ende punimet per riparimin e kabellit me difekt ne segmentin N/St – Pallat I sportit , fideri nr 18 N/St Tirana 1, zona qe ka mbetur pa energji eshte: Pallati Sportit Allan Rrusi, Pallatet prane karburant Kastratit tek Zogu I Zi, Rr. Artan Lenja, Zona prane ish fushes se aviacionit.
Rajoni Durres: Rr unazes. Po punohet per riparimin e difektitku eshte konstatuar ( kabell me difekt ne linjen e TM Brenda teritorit te N/Stacionit )
Rajoni Kukës: Ne fshatin Sezem kane mbetur 3 konsumatore pa energji,
Rajoni Shkoder: pjeserisht Lagj Gurrile dhe zona prane stadiumit Loro Borici.

Zonat ne te cilat eshte rikthyer energjia

Rajoni Shkoder: Qelez/Puke
Nga grupet e terrenit te OSHEE-se po punohet per riparimin e difekteve ne kohe sa me te shpejte ne te gjithe vendin.

N/St Ibe eshte jashte pune , transformatoret e tensionit 10 kV me difekt. Pa energji ka mbetur N/St Ibe.
Te gjithe fiderat qe furnizojne me energji elektrike Hidrovoret jane ne pune
Te gjithe fiderat qe furnizojne spitalet dhe institucionet e rendesise se vecante jane ne pune