Moti i keq, OSHEE: 8 fidera me defekt, vijon puna në terren

15994516_1186643921457089_8612262190733028718_o
Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se si pasojë e motit të keq me reshje bore dhe temperatura të ulëta, rrjeti i shpërndarjes është prekur nga defektet në disa linja të tensionit të mesëm dhe të ulët.
Kompania OSHEE ka angazhuar në terren 1800 punonjësit e saj, të organizuar në 11 brigada avarie për cdo rajon të cilët vijojnë të punojnë për riparimin e avarive në të gjitha zonat ku raportohen ato.

Sipas informacionit të orës 13.00 nga 11 dispeceritë rajonale të OSHEE në vend, janë 8 fidera me defekt në mbarë vendin nga 1174 që është numri në total i tyre.

Zonat që janë pa energji aktualisht:
Rajoni Elbasan: Cërrujë/Gramsh
Rajoni Korcë: fashati Cemericë
Rajoni Fier me lagjet: Qenas, Kastriot, 16 Prilli ,
Rajoni Vlorë: Gorisht
Rajoni Kukës: pjesërisht Fajzë , Shemri , Qarr , Antenat/Has, pjesërisht Lekbibaj, Rragam, Qytet Fierzë
Rajoni Shkodër: Arrës, Miliska , Iballë/Puke si dhe Lagjet Dushkë dhe Zvinë në fshatin Berishë, Lagjet:Dobraç,Rus, Kiras, policia, F.N.Sh/Shkoder
Rajoni Burrel: Pjesërisht Lagjet Ish.Grumbullimi, Kulla Spital dhe Fshatrat: Plloxhan, Tomin, Pjesërisht Ish. Kom. Tomin)Ujësjellësi Peshkopi.

Zonat në të cilat është rikthyer energjia
Rajoni Korcë: Gostivisht/Erseke ;
Rajoni Tiranë:, Kabina Puna 5 që furnizon konsumatorët pranë Drejtorisë së Policise u vendos në punë.
Rajoni Durrës: Gërmenj/Kavajë

Grupet e terrenit të OSHEE-së po punojnë për riparimin e defekteve në kohë sa më të shpejtë dhe rikthimin e energjisë elektrike tek të gjithë abonentët.