Njoftim për abonentët, Rajoni Durrës

Për shkak të punimeve në Linjen 35 kV Shkozet – Durres, sot më 13 nëntor, ora 08:00-16:00, do stakohet energjia elektrike në zonat:
fshati Rinia, Bisht Pallë, Spitallë, ish-Këneta, Nish Kimikes, Zona Burgut, Peshkimi, Anta, Pastrimi Detar, Reparti 30-20 dhe “Rruga e Dibrës”.