OSHEE vijon punën në terren, 4 numri i fiderave të stakuar për shkak defektesh

Si pasojë e motit të keq me temperatura të ulëta dhe reshje bore e ngrica në zonat malore, në rrjetin elektrik të shpërndarjes janë shfaqur probleme në linjat e tensionit të mesëm dhe të ulët. Rreth 1800 punonjës të OSHEE janë angazhuar në terren për riparimin e avarive.

Zonat që janë pa energji:

Rajoni Tiranë: Reparti Ushtarak i Forcave Komando Zall Her

Rajoni Kukës: Pjesërisht: Mal Zi, Domaj, Lekbibaj Kishaj, Njesia Golaj, Has(Krum).
Rajoni Elbasan: Vetem nje kabine ne zonen e Hotolishtit si dhe Lagj Lagja 11 Nentori, Gjykata, Prokurori/Elbasan qe furnizohen nga fideri J 15 N/St Fiber . Ne kete fider eshte konstatuar demtim I kabellit TM ne segmentin e linjes nga Kabina Gjykata deri te Kabina 1-Sh I Ri. Kabelli eshte demtuar nga firma private Barjami . Po punohet per furnizimin e abaonenteve nepermjet sistemit unazor nga Fideri B-4 N/St Kusarth.
Rajoni Shkoder: Lagj Gurabeg/Lezhe
Zona ne te cilat eshte rikthyer energjia.
Rajoni Tirane: pjeserisht Babru
Rajoni Shkoder: Arres Miliska/Puke
Nga grupet e terrenit te OSHEE-se po punohet per riparimin e difekteve ne kohe sa me te shpejte ne te gjithe vendin.

Te gjitha linjat e TL dhe N/Stacionet jane ne skeme normale furnizimi me energji elektrike
Te gjithe fiderat qe furnizojne me energji elektrike Hidrovoret jane ne pune
Te gjithe fiderat qe furnizojne spitalet dhe institucionet e rendesise se vecante jane ne pune