Punime në linjën 30 kv Gjirokastra 1 – Grapsh, 18 janar kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve që do të kryhen në linjën 30 kv Gjirokastra 1 – Grapsh, do të stakohet energjia në datën 18 janar, në intervalin kohor 11:00- 13:05 në 2 subjekte private, Subjekti privat 35/0,4 kv Ëoodpacker.
Pa energji për 5 minuta do të jenë Sektori Nepravishtë, Drino, Labovë,
Suhë, Komunat Zagorie dhe Polican, Zona Reza e Zezë, Derviçan, Fshati Grapsh,
Komuna Dropulli i Poshtëm, Komuna Dropulli i Sipërm dhe konsumatorët privatë : subjektet private 35/0,4 kv Glina, Epipllo Dekor, Morpak, Elka, Gjirofarma, Kakavija.
Subjektet private 35/0,4 kv : Amita, Pallas, Dervican, Teknotrof, Fresh, mbeten 5’ pa tension kohë e domosdoshme për hapjen e mbylljen e thikës së linjës.