Punime në linjën L30-82 Gjirokastra 1 – Grapsh, kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve në linjën L30-82 Gjirokastra 1 – Grapsh, nesër në datë 20 janar, gjatë intervalit kohor 09:00-14:05, do të ketë kufizime të energjisë në këto zona në rajonin e Gjirokastrës: Subjekti privat 35/0,4 kv Teknotrof.
Energjia do të mungojë për 5 minuta në Sektorin Nepravishtë, Drino, Laboveë, Suhë, Komunat Zagorie dhe Polican, Zona Reza e Zezë, Derviçan, Fshati Grapsh, Komuna Dropulli i Poshtëm, Komuna Dropulli i Sipërm.
Pa energji për 5 minuta do të mbeten dhe dhe konsumatorët privatë : Subjektet 35/0,4 kv Glina, Epipllo Dekor, Morpak, Elka, Gjirofarma, Kakavija, Amita, Pallas, Dervican, Ëoodpacker, Fresh.