Punime në nstacionin Divjakë, kufizime energjie në disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve që po kryhen në nstacionin Divjakë, sot më 20 janar, nga ora 11:00-13:00, do të ketë kufizime të energjisë në disa zona në Lushnjë:
Grabian, Dushk Can, Stravec, Gërmenj, Hallvaxhias, Bregas, Komuna Terbuf, Sulzotaj, Shënepremte, Gërmenj i Vogël, Bishcukas, Xeng, Mizë, Zharnec, Cermë Pasha, Cermë Shkumbin, Cermë e Sipërme, Cermë Proshk, Ndërmarrja e Naftës dhe Gazit, Cermë sektor.