Punime në nstacionin Fushë Krujë, në datat 18 dhe 20 prill kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve në disa fidera të nstacionit Fushë-Krujë, në datat 18 dhe 20 prill do të stakohet energjia elektrike në disa zona në Krujë.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 09:00-13:00.
Pa energji do të jenë: Fshatrat Borizan, Thumanë, Derven, Gramëz, Sukth, Luz, Bilaj, Murqinë, SMT, Pallati Hark,
Bakushe Visha, Tregtia, Hekurudha, Hasan, Ish-reparti ushtarak Gjin,
Ura e Gjolës, Budellë, Bubq, Mazhë, Mallkuc, Tari.