Punime në n/stacionin Rrëshen, në 6 dhjetor pa energji disa zona

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se nesër, datë 6 dhjetor, do të kryejë punime për zëvendësimin e celësit 35 kV, të transformatorit në n.stacionin Rrëshen.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 10:00-12:00.
Pa energji do të mbeten këto zona: Bashkia Rrëshen pjesërisht dhe fshatrat Ndërfushaz, Shtanë