Punimet në n.stacionin Selitë, në datën 13 janar ora 01.00-06.00, pa energji disa zona në Tiranë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve që do të kryhen në nstacionin Selitë, nga firma nënkontraktore, për spostimin dhe nxjerrjen nga territori të transformatorit të vjetër, do të ketë kufizime të energjisë elektrike në intervalin kohor 01.00-06.00 të datës 13 janar.
Pa energji do të jenë këto zona: Rr. Ilia Dilo Sheperi, Rr.Gjovalin Gjadri, Rr.Hamdi Pepa, Rr. Bedri Karapici, Rr. 3 Deshmoret (pjeserisht) prane KMY, Biznese private brenda territorit te Ish Misto Mames, Kaon, Rr Tish Daia, Tek Eleonora, Prane Kopshtit Botanik, Kodra Diellit, Zona prane ish SMT,
Zona prane ish Drejtorise se ujrave (Selite), Zona e vilave Selite, Rr Irfan Tomini, Lagjia Garunj, Neë Bathore, Lunder, Vishnje, Arbane, Rr Stavri Themeli, Rr Teodor Keko, Prane Ish NPV.