Remont në n.stacionin Kucovë, Gorican dhe Librazhd, pa energji disa zona në Fier

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se ditën e premte, dt 9 dhjetor nga ora 05:00-07:00 do të kryhen punime në n.stacionin Kucovë.
Pa energji do të mbesin këto zona: Komuna Kozarë,
Avaleas, Zdravë, Fier-Mimar, Salc Kozarë, Ferras.

Punime në n.stacionin Gorican
Dt 9 dhjetor ora 05:00-11:30
Pa energji: Ish komuna Allkaj me fshatrat Zhelizhan, Mazhaj, Kundje, Toshkëz, Allkaj, Delisufaj, Bicakaj, Kutalli & Poshnjë.
Gorican, Malas-Breg, Hing, Ura e Kucit, Sektori-Agim, Vrapenjtë, Gajd, Zeket, Tafallarët, Goget, Xhahil, Himallarët, Maranjakët, Gorican Pasha, Pompat Ujësjellësi –Lushnja.

Punime në n.stacionin Librazhd
Dt 9 dhjetor 05:00-08:30
Pa energji: Ish Komuna Orenjë, Ballgjin, Dranovicë, Floq, Funarëz, GuraKuq, Kuturman, Orenjë, Zdrajshe.