Remont në Nst Përrenjas, 16-17 maj kufizime energjie ️në disa zona

Stakim i datës 16-17 maj

Për shkak të remontit në Nst Përrenjas, do të stakohet energjia në orën 10:00-14:00 sipas datave dhe zonave si më
📍16 maj/Skroske, Peshtan, Pishkash, Selishte, Varove dhe Luqinje
📍17 maj/Gafërr, Fushe Bushe, Dedashmet, Gurorja, Mirak Katund, Polis, Damjan, Vale Qendër, Rrumbullak, Sheshe, Skode
Fshatrat Arrëz Gizaresh, Balëz, Boravë, Borici, Brazdaj dhe Gizavesh