Remonte në n.stacionin Skelë, Drenovë dhe Sallmone, kufizime energjie në datën 9 dhjetor

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në datat 05-09 dhjetor do të kryhen punime në n.stacionin Skelë, në intervalin kohor 05:00-09:30.
Pa energji do të jenë këto zona në Vlorë: Lagjia Pavaresia.

Punime në n.stacionin Drenovë
Dt 9 dhjetor, ora 05:00-09:30
Pa energji këto zona: Fiderat e Naftës, Drenovë, Lazan, Roms

Punime në n.stacionin Sallmone
Dt 8- 9 dhjetor, ora 05:00-09:00
Zonat që mbeten pa energji në Shijak: Shijak, 4 rrugët, Sallmone, Autostrada Sukth Shënavlash, Fshati Lura, Gjiri Lalzit, Autostrada Maminas.