Remontet e OSHEE, zonat pa drita më 21 dhjetor

OSHEE do të kryejë dy remonte, konkretisht në fiderat F1 të N/stacionit TEC Kombinat dhe F213 të N/stacionit Pallati Kongreseve, për rrjedhojë do të stakojë energjinë elektrike si masë sigurie, në datën 21 dhjetor, në oraret dhe zonat si më poshtë.
– 10:00 deri në 13:00 / zona e Kombinatit, subjekte private
– 04:00 deri në 05:00 / subjektet pa energji: Hotel “Rogner” dhe Pallati i Kongreseve. OSHEE u bën thirrje të marrin masat e nevojshme