Remontet e parashikuara në Tiranë: datat, ora dhe zonat

Për shkak të punimeve të planifikuara në disa n/stacione të vendit, në kuadër të mirëmbajtjes së tyre, në prag të sezonit të Dimrit, OSHEE është e detyruar të stakojë energjinë elektrike në disa zona të rajonit Tiranë

N/Stacioni Traktora

Data: 13/11/2017

Ora: 09:00-13:00’.

Zonat: Kodra e Kokonozëve, ish Parku Komunal, Pallatet te Oxhaku, Porcelani, Kodra Priftit dhe Shkozë

N/Stacioni Traktora.

Data 14/11/2017

Ora: 09:00-13:00

Zonat: Rrugët “Pasho Hysi” dhe Todi Shkurti”, Kryegjyshata, Poligrafiku,

Burgu 325 dhe zona te Depo e Ujit

N/Stacioni Traktora.

Data: 15/11/2017

Ora: 09:00-13:00

Zonat: “Rruga Kokonozëve”, Shkozë pjesërisht, Antenat e TV-ve dhe vilat qeveritare në Dajt, si dhe TV News 24

N/Stacioni Traktora.

Data: 16/11/2017

Ora 09:00-13:00

Zonat: pranë Uzinës Traktorit, Shkozë, pranë Depos së Ujit dhe Senatoriumit

N/Stacioni Traktora

Data 17/11/2017

Ora 09:00-13:00

Zonat: Arkivi, Shkozë 2, Instrumentali dhe pranë Reparti 8802.