Remontet në datat 22-23 shkurt në disa fidera të nstacionit Rrëshen, Fushë-Arrëz, Vau i Dejës, Shkodra 1 dhe Lac 2, ja zonat me kufizime të energjisë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në disa fidera të nstacionit Rrëshen, në kuadër të masave për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 22-23 shkurt, gjatë intervalit kohor 10:00-15:00, do të ketë kufizim të energjisë elektrike në këto zona në Mirditë: Tarazh, Mollaj, Trojze, Prosek, BungaJ, Valc, Malaj, Vjollec, Perlat, Jezull, Sheshaj, Lurth, Kazaq, Rrushkull, Shtrezë, Rrëshen Lagjet: Qendër, SMT, Ujësjellësi, Fshati Qafë-Mollë.
Punime në disa fidera të nstacionit Lac 2, ora 10:00-14:00
Pa energji këto zona në Kurbin: Dilknisht,Leftere, Selitë, Vinjollë, Daul, Skuraj, Gërnac, Gallatë, Milot, Mali i Bardhë, Shetë, Skuraj, Mal Milot dhe Ujësjellësi Milot.
Punime në disa fidera të nstacionit Shkodra 1, ora 10:00-15:00
Pa energji këto zona në Shkodër: Golem, Dobrac, Bardhaj, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Grudë,Guci, Hot i RI.
Punime në disa fidera të nstacionit Fushë-Arrëz, ora 10:00-14:00
Pa energji këto zona në Shkodër: Kavlina, Breg, Shkozë, Gojan Madh, Gjegjan, Mesul, Kuzhnen, Lumzi, Gojan i Vogël,
Kalivare, Bicaj, Blinisht, Rrape, Buhot.
Punime në datën 23 shkurt në disa fidera të nstacionit Reps, ora 10:00-15:00
Pa energji këto zona në Mirditë: Kodër Rane,
Kullaxhi, Blinisht, Shpal, Vau Madh, Ish Komuna Orosh, Mashterkor, Lgjin Gryk Orosh, Bulshar, Ndërshen, Ish komuna Fan, Shtrungaj, Nënsheg, Bisak, Klos, Fan, Katund i Ri, Konaj, Shëngjin, Petesh, Zall-Gjucë, Munell, Domgjon, Gjadër, Sandër, Hebë, Thirr, Gjugjë, Lasht.
Punime në datën 23 shkurt në disa fidera të nstacionit Vau i Dejës, ora 10:00-14:00
Pa energji këto zona në Shkodër: Mjedë, Kaç,
Shelqet, Pistull, Paçram, Stajkë, Hajmel, Nënshat, Vig-Mnelë, Naraç.
Punime në disa fidera të nstacionit Kalimash i Vjetër, ora 10:00-14:00
Pa energji këto zona në Shkodër: Kalimash, Kolsh,Demali, Mamëz, Todë, Myc-Mamëz, Spahie, Breqan, Qinamake, Sukë,
Leshniqe, Fushë Arë, Alivate, Qinamakë, Aliaj, Krapit, Pukë, Kryemadh, Përroi i Andrrës, Sarac, Shtanë, Kimet, Simon, Dugagjin, Supec, Shikaj, Petkaj, Dobrush, Shemri, Leproj, Picar, Mgull, Vrish, Sezëm, Cam, Pistë, Gdheshtë.