Rikonstruksioni i linjës 35kV L30-78 Maliq- Lozhan, 7-9 dhjetor pa energji disa zona në Korcë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se në datat 7-9 dhjetor nga ora 06:00-12:00 do të kryhen punime për rikonstruksionin e linjës 35kV L30-78 Maliq- Lozhan.

Punimet do të kryhen nga ora 06:00-12:00.
Pa energji do të mbesin këto zona: Velçan, Strelcë,
Moglicë, Lozhan, Senisht, Tresovë, Miniera Rosover,
HEC-et Verba 1 dhe Verba 2, Strelca, Velcan.

Punime në n.stacionin Maliq
Dt 7-9 dhjetor, ora 06:00-12:00
Pa energji do të mbesin: Komuna Libonik me fshatrat
Ploçisht, Babjen, Bashkia Maliq, Komuna Pirg