Regjistri i kėrkesave dhe ankesave
Operatori i Shpėrndarjes sė Energjisė Elektrike OSHEE SH.a.
Nr. Rendor Data e kėrkesės Objekti i kėrkesės Data e pėrgjigjes Pėrgjigje Mėnyra e pėrfundimit tė kėrkesės Tarifa
1 13.02.2015 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 26.02.2015     Nuk ka
    Plotėsim dokumentacioni 14.04.2015     Nuk ka
2 22.04.2015 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 06.05.2015     Nuk ka
    Plotėsim dokumentacioni 24.06.2015     Nuk ka
3 13.01.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 36.02.2016     Nuk ka
4 28.01.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 04.02.2016     Nuk ka
5 09.03.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 29.03.2016     Nuk ka
6 01.11.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe vėnien nė dispocizion tė dokumentacionit 14.11.2016     Nuk ka
7 04.11.2016 Kėrkesė pėr informacion dhe dokumentacion 18.11.2016     Nuk ka
8 18.11.2016 Kėrkesė pėr informacion 24.11.2016     Nuk ka
9 01.12.2016 Kėrkesė pėr informacion 07.12.2016     Nuk ka
10 10.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 10.01.2017     Nuk ka
11 10.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 16.01.2017     Nuk ka
12 16.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 25.01.2017     Nuk ka
13 17.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 18.01.2017     Nuk ka
14 19.01.2017 Kėrkesė pėr informacion 19.01.2017     Nuk ka
15 09.02.2017 Kėrkesė pėr informacion 09.02.2017     Nuk ka
16 21.02.2017 Kėrkesė pėr informacion 01.03.2017     Nuk ka
17 30.03.2017 Kėrkesė pėr informacion dhe dokumentacion 13.04.2017     Nuk ka
18 02.05.2017 Kėrkesė pėr informacion 02.05.2017     Nuk ka
19 16.05.2017 Kėrkesė pėr informacion 18.05.2017     Nuk ka
20 19.06.2017 Kėrkesė pėr informacion 20.06.2017     Nuk ka
21 24.07.2017 Kėrkesė pėr informacion 26.07.2017     Nuk ka
22 13.07.2017 Kėrkesė pėr informacion 27.07.2017     Nuk ka
23 31.07.2017 Kėrkesė pėr informacion 10.08.2017     Nuk ka
24 22.08.2017 Kėrkesė pėr informacion 22.08.2017     Nuk ka
25 16.08.2017 Kėrkesė pėr informacion 04.09.2017     Nuk ka
26 29.08.2017 Kėrkesė pėr informacion 04.09.2017     Nuk ka
27 11.09.2017 Kėrkesė pėr informacion 18.09.2017     Nuk ka
29 14.09.2017 Kėrkesė pėr informacion 27.09.2017     Nuk ka
30 29.09.2017 Kėrkesė pėr informacion 13.10.2017     Nuk ka
31 12.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 12.10.2017     Nuk ka
32 04.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 13.10.2017     Nuk ka
33 23.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 23.10.2017      Nuk ka
34 28.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 30.10.2017     Nuk ka
35 31.10.2017 Kėrkesė pėr informacion 31.10.2017     Nuk ka
36 06.11.2017 Kėrkesė pėr informacion 13.11.2017     Nuk ka
37 16.11.2017 Kėrkesė pėr informacion 16.11.2017     Nuk ka
38 22.11.2017 Kėrkesė pėr informacion 05.12.2017     Nuk ka
39 21.12.2017 Kėrkesė pėr informacion 22.12.2017     Nuk ka
40 17.01.2018 Kėrkesė pėr informacion 18.01.2018     Nuk ka
41 23.01.2018 Kėrkesė pėr informacion 24.01.2018     Nuk ka
42 24.01.2018 Kėrkesė pėr informacion 24.01.2018     Nuk ka
43 01.02.2018 Kėrkesė pėr informacion 02.02.2018     Nuk ka
44 11.01.2018 Kėrkesė pėr informacion 01.02.2018     Nuk ka
45 12.02.2018 Kėrkesė pėr informacion 12.02.2018     Nuk ka
46 06.03.2018 Kėrkesė pėr informacion dhe dokumentacion 09.03.2018     Nuk ka
47 22.03.2018 Kėrkesė pėr informacion 23.03.2018     Nuk ka
48 10.04.2018 Kėrkesė pėr informacion 10.04.2018     Nuk ka
49 27.04.2018 Kėrkesė pėr informacion 30.04.2018     Nuk ka
50 14.05.2018 Kėrkesė pėr informacion 14.05.2018     Nuk ka
51 31.05.2018 Kėrkesė pėr informacion 31.05.2018     Nuk ka
52 25.05.2018 Kėrkesė pėr informacion 31.05.2018     Nuk ka
53 10.07.2018 Kėrkesė pėr informacion 11.07.2018     Nuk ka
54 02.08.2018 Kėrkesė pėr informacion 08.08.2018     Nuk ka
55 29.08.2018 Kėrkesė pėr informacion 11.09.2018     Nuk ka
56 17.09.2018 Kėrkesė pėr informacion 25.09.2018     Nuk ka
57 26.10.2018 Kėrkesė pėr informacion 26.10.2018     Nuk ka