Avari në linjën 35kV Banjë – Mjekës, 11 janar kufizime energjie në disa zona në Elbasan

Si pasojë e avarisë në linjën 35kV Banjë – Mjekës, nga ora 14:40-16:35 do të kryhen punime dhe për pasojë do të mbeten pa energji këto zona në Elbasan:

Gostimë, Shtëpanjë, Lënge, Klos, Floq,

Banjë e Vjetër, Shushicë,. Tregan, Shënavlash, Blerimas, Kacivel, Bizhdan, Gjinar, Sterstan, Kaferr, Valesh