Fuqizimi i rrjetit, OSHEE punime në datat 19-21 dhjetor në nstacionet Vorë, Kashar dhe Manzë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, (OSHEE) sh.a njofton se në vijim të masave për festat e fundvitit dhe përballimin e fluksit të ngarkesës si pasojë e uljes së temperaturave, do të punohet në linjën 35 kV Shijak – Manzë – Vorë, në nstacionin Vorë, Kashar, Manzë e Fushë-Krujë.
Data 19 dhjetor
Ora 06:00-07:00
Pa energji: zona Vorë-Marikaj, zona pranë stacionit të Trenit Vorë, Marikaj, Pompat e Ujësjellësit Vorë, rruga (Vorë-Rinas), Fabrika e Aluminit, Gërdec, Marqinet, Gjokaj,
Kodër Bërxull, Prezë, dhe Subjekti privat “Agro-Blend”.

Datë 19 dhjetor, intervali kohor 06:00-06:05 dhe 06:55-07:00
5 minuta pa energji: Gjiri i Lalzit, Fshati Lura, Hamallaj,
Shkafane, Ishëm, Kepi i Rodonit, Hidrovori, Manzë, Kullë,
Zona pranë kthesës së Ariut, Rushkull, Jubë, Fshatrat (Rubjek, Rade,Bilalaj), Subjektet private: Salillari (shoqëri ndertimi), Daniana (fabrikë këpucësh) ,
Ilir Hoxha (përpunim mermeri), Univers Kaspetrol (Hotel Kastrati), Rrahmani (Fabrika Mulliri i Arte+magaz.)

Datë 20 dhjetor, ora 00:00-06:00

ne daten 20/12/2017 nga ora 00:00’ deri ne oren 06:00’.
Pa energji: subjektet e biznesit “Stela”, Diekat, RINASI,
Autostrada Tiranë-Vorë, Vorë-Fushë Krujë, Bashkia Vorë, Kashar, ANTA, Pompat e Ujësjellësit Laknas, Depo Farmaceutike, Ujësjellësi Bërxhullë,
Shkolla( Epoka, Turku Ozal), Pallatet në Fushën “Misto Mame”, Yzberisht, Top Channel, Pallatet Giron, Lin Konstration, Unaza Re, Yzberisht, Bashkia Kamëz, Privat/ Derbi, Agro Plast.

Datë 21 dhjetor, ora 00:00-06:00
Pa energji subjektet e biznesit: QTU, Red Bull, Euro-Max, Biznes Privat në autostradën Durrës-Tiranë ( krahu i majtë),
Kolegji “Kristal”, Fabrika e këpucëve “Doniana”, Kompleksi i pallateve te Malajzanit, Bizneset tek Casa Italia, Dixhitalb,
Shkodra Beton, Drejtoria Karburanteve Fushë Mëzes, Bregu i Lumit, Pallatet në fushën “Misto Mame”, Zona pranë Unazës së Re, Yzberisht, Mëzez, Bashkia Kamëz, Valiasi i Ri, Frutikultura, City Park, Spitali Hygeja, Aeroporti Rinas.