Investim për fuqizimin e NST Korçë, 6 korrik kufizime energjie në disa zona

Në kuadër të masave që ka marrë OSSH, për përballimin sa më mirë të furnizimit me energji gjatë sezonit turistik, në datën 6 korrik do të kryhen punime për fuqizimin dhe rikonstruksironin e NST Korçë, investim i OSSH. Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 03:00- 05:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Korçë:

Qendër, Bitinckë, Miras, Kapshticë, Bilisht, Liqenas, Progër, Pojan, Hoçisht, Vranisht, Stropan, Vishocicë, Baban,  Maliq, Libonik, Vloçisht, Drithas, Ploçisht, Babjen, Podgorie, Sheqeras, Rembec, Orman, Drithas, Pirg, Velçan, Strelcë, Moglicë, Lozhan, Senisht, Tresovë, Voskop, Dërsnik, Polena, Kamenicë, Dvoran, Bellovodë, Rehovë, Lubonjë, Vithkuq, Brozdovec, Leshnjë