Investimet, kufizime energjie në Laprakë dhe Pazari i Ri

Për shkak të investimeve që po kryen OSHEE, në vendosjen e rrjetit të ri 20 Kv dhe vendosjen e pajisjeve të automatizuara, sot prej orës 06.00 e mëngjesit dhe deri në 10.00 të paradites, energjia elektrike do të mungojë, si masë sigurie për punimet që po kryhen,
Konkretisht, zonat e prekura janë: zona Laprakë, përballë rrugës së Spitalit Ushtarak dhe zona tek Pazari i Ri