Investimet në rajonin jugperëndimor, 06-10 shkurt kufizime energjie në disa zona

Për shkak të investimeve që po kryhen në rrjetin e tensionit të lartë në jugperëndim të vendit, OSHEE njofton se në datat 06-10 shkurt do të ketë kufizime energjie në disa zona.
Datë 6 shkurt, punime në nstacionin Fieri 2, ora 09:00-15:00
Pa energji: Komuna Qendër, Afim i ri, Fermë.
Data 7 shkurt, punime në nstacionin Fieri 1,
Pa energji: Lagjet 1 maji, Kodër, 11 Janari, Sheqi i Vogël, Liri.
Data 8 shkurt, pa energji: lagjet “1 Maji”, “Kongresi i Përmetit”, ish komuna Portez.
Data 9 shkurt, ora 09:00-15:00, pa energji: Lagjet “1 Maji”, “Kongresi i Përmetit”, “11 Janari”,
Sheqi i Vogël, Liri, Apolonia, Kryengritje e Fierit, 16 Prilli, Ish Komuna Portez.

Datë 10 shkurt, punime në nstacionin Libofshë, ora 09:00-15:00
Pa energji: Komuna Libofsh, Adriatik, Dermenas, Metaj,
Has-turkas, Vanaj, Ujësiellësi, Gorres, Gopollasi, Kolkondasi, Rreth Libofsha Qendër, pompat e ujit Vajkan, Agim, Avaleas, Goshdare, Daullas, Rrungaj, Xhepaj.
Data 6 shkurt, punime në nstacionin Xhuherinë, ora 09:00-15:00
Data 6-7 shkurt, pa energji: Babicë, Risili, Ceprat, Bunavi, Kërkovë, Bestrovë, Babicë e Madhe, Babicë e Vogël, Xhyerin, Inertem, Sherishtë, Drashovicë, Vodicë, Mavroive, Lapardha, Maxhare.
Data 8 shkurt, punime në nstacionin Himarë e Vjetër, ora 09:00-15:00
Pa energji: Himarë, Livadhe, Jalë, Vuno, Dhërmi, Kondragje, Palasë, Qeparo, Kudhës, Pilur, Potam.

Datë 10 shkurt, stakim energjie në nstacionin Skelë
Pa energji gjatë orarit 09:00-15:00, mbetet lagjia “Pavarësia.
Datë 7 shkurt, punime në nstacionin Gjirokastra 1, nga ora 09:00-12:00
Pa energji: Viroi, Komuna Cepo, Picar dhe Odrie.
Në orën 12:00-15:00, pa energji qyteti i Gjirokastrës.
Datë 8 shkurt, ora 09:00-12:00, pa energji: Arshilenge, Asim Zenel, Krine, Saraqinisht, Tranoshisht.
Datë 8 shkurt, ora 12:00-15:00, pa energji: Topollaraj, Valare, Karjan, Kakozë, Këllëz, Gjari, Erind, Nokovë, Mingul, Qesorat, Dhoksat.
Datë 7 shkurt, punime në nstacionin Bunec, ora 10:00-12:00
Pa energji: Borsh, Lukovë.
Datë 8 shkurt, punime në nstacionin Grapsh, ora 08:00-09:30
Pa energji këto zona në Gjirokastër: Sektori Nepravishtë, Drino, Labovë, Suhë, Kom.Zagorie dhe Polican.
Datë 8 shkurt, 09:30-11:00
Pa energji këto zona në Gjirokastër: Glina, Peshkëpi e Poshtme, Peshkëpi e Sipërme, Vllaho Goranxi, Nepravishtë, Radat.
Datë 8 shkurt, ora 11;00-12:30, pa energji, zona e Grapshit.
Datë 8 shkurt, ora 12:30-14:00, pa energji këto zona në Gjirokastër:
Dervicjan, Goranxi, Vanister, Haskovë, Sofratik, Dhuvjan, Terihat, Goricë, Frashtan, Lugar.
Datë 8 shkurt, ora 14:00-15:30, pa energji: Jorgucat, Zervat, Bularat, Vrisera, Pepel, Vollino, Kere, Klishar, Krionere, Selo, Llovinë, Llongo, Kakavijë, Dritas, Koshovicë.