Investimet në rrjetin e tensionit të lartë, punime në disa nstacione në Juglindje, ja zonat me kufizim energjie

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të punimeve të planifikuara në rrjetin e tensionit të lartë, më datë 6 shkurt deri më 10 shkurt do të ketë kufizime energjie në disa rajone të juglindjes
Datë 6 dhe 8 shkurt, ora 09:00-13:00, punime në nstacionin Ciflig
Pa energji Komuna Poshnje në Kucovë me fshatrat: Goricë, Syzes, Malas-Grop, Banaj, Gajd, Sheq, Sheq-Gajd, Vokopol, Skrevan dhe lagjet: Qylet, Pëllumbas, Qamic, Gllavanjakët, Protoduaret, Kumaraket, Qatot, Goric, Poshnje e Vogël, Poshnje e Madhe, Manastir, Cobot, Sinjaret, Guraj, Dervishët, Sulaj, Xhelo, ndermarrja e Ujrave Kucovë, Fshati Guri Bardhë.

Datë 9-10 shkurt, punime në nstacionin Pobrat
Pa energji gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 këto fshatra në Berat: Pobrat, Çukalat, Slanicë, Komuna Kutalli, Drenovicë, Samaticë, Rërza, Nafta
Datë 7 shkurt, punime në nstacionin Corovodë, ora 09:00-13:00
Pa energji këto zona: Qyteti Skrapar, Frigoriferi, konservat, Çerenisht, Nishicë, Veleshnjë, Ujësjellësi Sharovë, Policia, Potom, Çepan, Backë, Kreshovë, Lepan, Leshnjë, Gjorgovë, Store, Vërzhezhë, Munushtirë, Tomorricë, Gjerbës, Gradec, Zaloshnjë, Spitali, Ujësjellësi,Turizmi, Telekomi, si dhe Hec-et Faqekuq, Vlushë.
Datë 6 shkurt, punime në nstacionin Librazhd ora 10:00-13:00
Pa energji: Babje, Buzgar, Drapata Hotolisht, Dragostunjë, Ferrë, Frarë Hotolisht, Gurëkuqe, Heci Xhyrë.
Datë 7 shkurt, punime në nstacionin Banjë, ora 10:00-13:00
Pa energji: Gostimë, Shtëpanjë, Shushicë, ish kom. Tregan me fshatrat Shënavlash, Blerimas, Kacivël, Bizhdan, ish kom. Gjinar me fshatrat Sterstan, Kaferr, Valesh, kantieri lagja Lenge,
ish kom. Klos, Floq lagja Lamcallaret, ( fshati Banjë e Vjetër ), Heci Banjë.
Data 8 shkurt, punime në nstacionin Elbasan 4, nga ora 10:00-13:00
Pa energji: ish Komuna Bradashesh me fshatrat Pajengë, Gracen, Petresh, Jetesh, Tërbac, Shëmhill, Bradashesh, Balldren, Privat Besa, Argjila 1, Argjila 2, Uzina e Karbonit, Bizneset Asfalto Beton 4, Pompa Objekt, Pllashat, Europa shpk, Viktoria invest, Zona e Kombinatit Metalurgjik (Fabrika Tulles).
Datë 9 shkurt, punime në nstacionin Elbasan 3, ora 10:00-13:00
Pa energji: Biznese, Privat DOKO, Lamcja, Katundi Ri, ish komuna Bradashesh, zona e Kombinatit Metalurgjik (Kabina Ajrore), Kantiere Prodhimi , Asfaltimi, Fatos Hoxha, Skrapi, Oksigjeni, Budo Gaz, Shampo, Api Shpk.
Datë 10 shkurt, punime në nstacionin Cërrik, ora 10:00-13:00
Pa energji komuna Papër me fshatrat: Lugaj, Valas, Broshkë, Murras, Papër, Ullishtë, Dame, Bizhutë e poshtme, Pajun,
Papër Sallak, Plangaricë , Paulesh/komuna Pajovë.
Datë 6 shkurt ora 09:00-13:00, punime në nstacionin Lozhan
Pa energji: Velçan, Strelcë, Moglicë, Miniera Rosover.
Datë 7 shkurt, ora 09:00-13:00 punime në nstacionin Ersekë
Pa energji disa fshatra të komunës Qendër, fshatra të komunës Novoselë, fshatra të komunës Barmash.
Datë 8 shkurt, punime në nstacionin Mollas, ora 09:00-13:00
Pa energji komuna Mollas me fshatrat, Antenat Telekom Ersekë, ish komuna Clirim, fshatra të komunës Vithkuq, Hec Trecka.
Datë 9 shkurt, punime në nstacionin Petrushë, ora 09:00-11:00
Pa energji ish-komunat Çërravë, Dardhas.
Datë 9 shkurt, punime në nstacionin Petrushë, ora 11:00-13:00
Pa energji: Vreshtaz, Pirg në Pogradec.

Datë 10 shkurt, punime në nstacionin Pogradec, ora 09:00-13:00
Pa energji Çërravë me fshatrat: Gesht, Vërdovë, Rëmenj, Bashkia Pogradec, Lagjia 1, Përpunim druri, dhe Ish komuna Buçimas