Investimet në Tiranë, ja zonat pa energji për shkak të punimeve

tvsh6

Në kuadër të investimeve në rrjetin e shpërndarjes, drejtoria rajonale e OSHEE Tiranë njofton se do të kryejë stakime në disa prej linjave të tensionit të mesëm dhe të ulët e për pasojë do të ketë kufizime të energjisë elektrike në disa zona.

Ora 09:00-13:00

Pa energji elektrike: zona pranë 3700,Babrru (pjesërisht), Paskuqan, Babrru, Paskuqan 2, zona e Kodrës së Kuqe

10:00-16:00

Pa energji elektrike: Paskuqan ,Kodër-Kamëz, Universiteti Bujqësor, Bathore (pjesërisht)

09:00-14:00

Pa energji elektrike: Paskuqan, Bathore lagjet 2,3,5, Bregu i Lumit, Valias, Parafabrikatet Kamëz.