Investimi në rikonstruksionin e kabinave, 2 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në kuadër të investimit në ndërtimin e linjave të tensionit të mesëm dhe rikonstruksionin e kabinave, në datën 2 korrik gjatë intervalit kohor 11:30-13:30 do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

Pjesërisht zona e qytetit Studenti, vilat Gjermane ( rruga “Irfan Tërshana”) , rruga “Kristaq Capo”, Lagjia “Mumajes”