Investimi në rrjetin shpërndarës, 22-23 dhe 25 qershor kufizime energjie në disa zona në Gramsh

Në vijim të punimeve të planifikuara për mirëmbajtjen e fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes, në datat 22-23 dhe 25 qershor gjatë intervalit kohor 08:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona në Elbasan:

22 qershor

Komuna Bradashesh, fshatrat Pajenge, Gracen, Petresh, Jetesh, Terbac, Shemhill, Bradashesh, Balldren, Privat Besa, Argjila 1, Argjila 2, Uzina Karbonit, Europa shpk,Bizneset Asfalto Beton 4, Pompa Objekt, Pllashat, Viktoria invest.

23 qershor/10:00- 14:00

Kom. Perparim, Bicaj, Garrunje, Kom. Pajov, Fshat: Bishqem, Cacabez, Cengele, Gruksh, Hazgjok, Haspirej, Lazaren, Paulesh, Vidhas-Halgjer, Kom. Gjocaj,Bardhas, Kurtaj, Osman Shehij, Rrumbullak, Kom. Sheze, Fshat; Algjinaj ,Pekishte, Korthnek, Vasha, Privat, Qyteti Peqin, Burgu Peqin, Spitali, Capanaj, Palaj, Grumbullimi

25 qershor/10:00-14:00

Bizneset Asfalto Beton 4, Pompa Objekt, Pllashat, Europa shpk, Viktoria invest.