Investimi për fuqizimin e rrjetit të shpërndarjes, 2 gusht kufizime energjie në disa zona në Përmet

Në vijim të planit të masave të OSSH për të mirëmbajtur rrjetin në këtë periudhë të nxehtë kur rritet dhe mbingarkesa, në datën 2 gusht do të kryhen punime në disa fidera të NST Këlcyrë gjatë intervalit kohor 09:00-14:00. Pa energji do të mbeten këto zona në Përmet:

Peshtan , Kodër, Fushë Lekël, Bedyqas, Panarit, Tolar, Leskovec, Topojan, Mertinj, Bënjë, Xhanar, Goricë, Luarë, Suke, Zhepovë, Rodenj, Pavar, Kajcë