Investimi për rikonstruksionin e kabinave, 3 dhe 5 korrik kufizime energjie në disa zona në Tiranë

Në vijim të investimit për rikonstruksionin e kabinave, në datën 3 dhe 5 korrik do të stakohet energjia në këto zona në Tiranë:

3 korrik/09:00-16:00

Pjesërisht: Blloku i pallateve 9-katëshe

5 korrik/10:00-16:00

Pjesërisht: Rruga “Gjergj Legisi” (Laprakë) dhe rruga “Don Bosko”, zona e Pallateve Hawai.