Masat për sezonin veror, remont në nst Himarë, oraret e kufizimit dhe zonat pa energji

Në vijim të masave për sezonin veror, sot në datën 8 qershor, do të kryhet remont në nst Himarë.
Punimet do të kryhen gjatë intervalit kohor 08:00-16:00.
Pa energji gjatë kësaj periudhe do të jenë këto zona në Vlorë:
Himarë, Qeparo, Kudhës, Pilur.
Punime në linjën 35kV L30-22 Bistrica2 – Saranda 1, ora 05:00-12:00
Pa energji këto zona në Sarandë: Borsh, Lukovë, Bërdenesh, Bateri, Bashkia Sarandë, Çukë, Metoq, Gjashtë, Shelegar,
Bashkia Finiq: Bregas, Vrion, Vromero, Coraj, Ftere, Piqeras, Sasaj, Krekëz, Shënvasil, Nivicë