Remont i OST në disa NST në Shkodër, 15-16 qershor kufizime energjie ne disa zona.

Në kuadër të punimeve nga ana e OST në linjat 110 dhe 220kV, do të stakohen linjat HEC Vau Dejës – Shkodra 1, Bushat 2 – Hec Ashta 1 dhe Shkodra 2 – Hec Ashta 2, duke lënë pa emergji elektrike zonat, në datat dhe oraret:

  • 15 qershor, ora 05:00-06:00
  • 16 qershor, ora 04:00-08:00

Rrethi Shkodër/ Fshatrat: Mjedë, Shelqet, Pistull, Paçram, Stajke, Laç i Vaut Dejes, Dush, Gomsiqe, Hajmel, Nenshat, Vig-Mnele, Kaç, Naraç, Fshatrat: Rrenc, Guri Zi, Juban, Rragam, Sheldi, Vukatane, Kuç dhe Bardhej

  • 16 qershor, ora 04:00-08:00

Rrethi Shkodër / Berdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi, hidrovorët Ças e Vilu. Fshatrat: Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri dhe Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarze, Mbi Suke, Fshatrat: Zues, Oblikë, Muriqan, Lagjet Ajasem, fshatrat: Beltoje, Mali Hebe, Bashkia Lagjet: Draçin, Tepe, Iliria, Mark Lula, Baçallek, Shirokë, Zogaj, Livadhe, Lagjia Dracin.

Lagjet: “3 Heronjt”, Fshatrat: Golem, Dobrac, Uzina Telave, F.N.SH

Fshatrat: Bardhej, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Skenderbeg, Zona Dobraçit fshat, Grudë, Guci, Hot i Ri, Golem, Lagjet ish-kombinati drurit, NSHN, Spitalet, Vasil Shanto, Skenderbeg, Tom Kola, Perlat Rexhepi, Guci, Kinema Milenium, Hotel “Koloseu”, Dergut, Lagjia “Fari Ramadani”, Teatri “Migjeni”, Poliklinika, Hotel Europa, Bashkia, Prefektura, Vojo Kushi, Qemal Stafa, Sarreq, Dobraç, Kiras, Policia, Ndermarrja “Adelchi”, Ujësjellësi i Qytetit, Dracin, Vekshar, Qaf Hardhi, Perash, Bulevardi, Parafabrikatet, Bashkia, “4 Qershori”, Jorgji Karamitri Perash, Zdrale, Ndocaj, Dudas, Manush Alimani, Xhabije, Parrucë, Naim Gjylbegu, Bulevardi Zogu I, pallati i sportit, stadiumi dhe ndërmarrja “Keson”.