Njoftim për abonentët e rajonit Tiranë

Për shkak të remontit që do të kryhet në kabinën 2A, 20 Kv të fiderit L18/1 mst Qendër dhe kabinën 7/20 kv të fiderit 327 të nst Selitë, nesër, datë 1 gusht, nga ora 10:00-12:00 do të mbeten pa energji këto zona:

Punimet në Kabinën 2A, 10:00-14:00

Pa energji: Rruga “Dëshmorët e 4 Shkurtit” pjëserisht,

Punimet në kabinën 7, 10:00-14:00

Pa energji: Rruga e Kavajës, midis rrugës “Naim Frashëri” pjesërisht, rrugës “Muhamet Gjollesha” pjesërisht dhe rrugës “Frederik Shiroka” pjesërisht.