Njoftim për abonentët #Kavajë Stakim, 11 mars

Për shkak të remontit të parashikuar në zbarrat 6kV dhe çelësat 6kV të fiderave në NST Golem, në datën 11 mars gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të stakohet energjia në këto zona
Golem qendër, Seferaj, Mali i Robit, Stan i Ri, Qerret