Njoftim për abonentët Sarandë Stakim, data 17 Dhjetor

Për shkak të remontit të parashikuar në linjën 35kV L30 – 47 Bistrica 2 – Livadhja dhe NST Delvinë, në datën 17 dhjetor do të stakohet në këto zona në Sarandë
09:00-14:00/ Ish komunat Livadhja e Konispol, Markat, Aliko
09:00-12:00/Bashkia Delvinë, Bajkaj,Vane, Palavli, Vergo, Fush Veri, Kakodhiq, Bashaj, Senic, Tatzat, Isak, Kalas, Ballmatat, Rusan, Stjar, Mavropull, Shijan, Karabaxh, Lefterhor, Kakodhiq, Varfaj