Njoftim për abonentët Tepelenë, 6 maj kufizime energjie në disa zona

Për shkak të remontit të parashikuar në Nst Tepelenë, në datën 6 maj do të stakohet energjia gjatë intervalit kohor 08:00-16:00 në zonat
Qytet Tepelenë, Ferme, Beçisht, Dragot, Luath, Mezhgoran, Luzat, Uji i Ftohtë, Lekel fshat dhe Hormovë