Njoftim për abonentët, Tiranë

Drejtoria Rajonale Tiranë vijon pandërprerë punën për mirëmbajtjen e kabinave, duke investuar në pajisje dhe teknologji të reja.
Konkretisht, sipas grafikut, sot do të punohet në disa kabina, duke lënë disa zona pa emergji elektrike dhe në orare si vijon:

Kabina 2A
Ora 10:00-12:00
Zona: Pjesërisht rrugët “Abdyl Frashëri”, “Ismail Qemali” dhe “Dëshmoret e 4 Shkurtit”

Kabina “Vau i Dejës”
Ora 10:00-13:00
Zona: pjesërisht rrugët “Rruga e Kosovarëve”, “Ndreko Rino”, “Marko Bocari” dhe zona pranë Institutit të Hidraulikës

Kabina “Partizan 3″
Ora 10:00-12:00
Zona: pjesërisht rrugët “Muhamet Gjollesha”, “Sandër Prosi” dhe “Frederik Shiroka”

Kabina Selitë 3
Ora 10:00-12:00
Zona: pjesërisht rrugët “Prokop Mima” dhe “Merdar Shtylla”

Kabina Higjena 2
Ora 10:00-12:00
Zona: pjesërisht rrugët “Qemal Guranjaku”, “Nasi Pavllo”, “Jan Kukuzeli” dhe “Rruga e Elbasanit”

Kabina “Mihal Grameno” 3
Ora 12:00-14:00
Zona: pjesërisht rruga “Petro Nini Luarasi”

Kabina Feraj 4
Ora 09:00-14:00
Zona: pjesërisht Tufina

Kabina 141/6 Kulla e Vopsit
Ora 09:00-14:00
Zona: pjesërisht Bërxullë dhe Laknas