Punime në disa kabina të nënstacionit Selitë, 26 Nëntor kufizime energjie në disa zona

Për shkak të punimeve të planifikuara për rikonstruksionin e disa kabinave të nënstacionit Selitë në datën 26 Nëntor (e hënë), do të stakohet ernegjia gjatë intervalit kohor 09:00-14:00.

Punime në kabinën “Muhamet Gjollesha”
Pa energji do të jenë: zona.midis
rrugës “Jusuf Vrioni” pjesërisht, dhe rrugës “Sulejman Delvina” pjesërisht

Punime në Kabinën “Selitë 3”
Zona pa energji: Rruga “Prokop Mima” pjesërisht